Nieuwsberichten

Ontmoetingsavond tijdens World Bipolar Day

Donderdag 30 maart is het World Bipolar Day. Deze dag organiseert GGz Breburg, Centrum Angst en Stemmingsstoornissen, een eerste ontmoetingsavond voor cliënten met een bipolaire stoornis en voor hun betrokkenen. Doel van deze avond is elkaar te ontmoeten en kennis te maken met lotgenoten. Een deel van het ambulante team bipolair zal daarbij ook aanwezig zijn.

World Bipolar Day is bedoeld om het gesprek over psychiatrische aandoeningen als de bipolaire stemmingsstoornis (manisch-depressiviteit) op gang te brengen en daarmee het stigma te verminderen. In de indrukwekkende film “Je leven op zijn kop. Ervaringen van een dochter met een bipolaire moeder” vertelt Marijn over de invloed van de ziekte op de band met haar moeder en de invloed op het gezinsleven.

Het programma is als volgt:
• Ontvangst met koffie/thee
• Introductie door Hester van den Brink
• Filmvertoning
• Napraten
• Afsluiting van de avond

Datum: donderdag 30 maart
Duur van de avond: 20.00 uur tot ± 21.30 uur
Locatie: Gebouw 2 Muiderslotstraat 150, Breda


Aanmelden graag via de mail:
Meld u aan via j.kwakman@ggzbreburg.nl of h.vandenbrink@ggzbreburg.nl.

 


 

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.