Nieuwsberichten

Helletocht ten bate van suicidepreventie

Op 8 april reden Peter Boogaarts en Peter van Andel de helletocht Parijs - Roubaix. Geïnspireerd door het boekje 'Geen einde aan het leven, maar einde aan de pijn', droegen zij deze fietstocht op aan suïcidepreventie en 113online.

Zij vertrokken in een 113online shirt om de wielerklassieker op te kunnen dragen aan hun naasten die door zelfmoord om het leven zijn gekomen en om 113online extra onder de aandacht te brengen.

Peter Boogaarts overhandigde het shirt waarin hij gereden had aan Simone de Bruijn, voorzitster van de cliëntenraad van GGz Breburg en de initiatiefneemster van het boekje dat vanuit GGz Breburg werd uitgebracht. "Als het maar bijdraagt aan de bekendheid van suïcidepreventie. Als het maar één persoon ondersteunt, dan was het al de moeite waard", aldus Peter.

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.