Nieuwsberichten

Mooi item over Centrum FAMEUS in uitzending 'Samen Sterk' van SBS6 op 10 juni

Op zaterdag 10 juni was Centrum FAMEUS (Centrum voor Herstel, Ontwikkeling en Ontplooiing) een van de items in het SBS6-programma 'Samen Sterk'. In dit tv-zorgmagazine worden praktijkvoorbeelden getoond van hoe cliënt en zorgverlener samen sterk kunnen staan.

Onder meer in de ggz is er steeds meer belangstelling voor ervaringsdeskundigen ontstaan. FAMEUS investeert in de professionele ontwikkeling van ervaringsdeskundigen, om op deze manier optimaal te werken aan het herstel van kwetsbare burgers.
Bij het programma 'Samen Sterk' wordt gezocht naar oplossingen en antwoorden voor dagelijkse problemen binnen de zorg. Door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing mogelijk. In 'Samen Sterk' komen oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod.

Klik op deze link om het item over Centrum FAMEUS te bekijken.

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.