Nieuwsberichten

Anti Stigma Café 20 april in Roosendaal

Donderdag 20 april zal er weer een Anti Stigma Café plaatsvinden. Ditmaal in Roosendaal van 19.30 tot 22.00 uur in café De Sjoes (Markt 16), op loopafstand van het station.
Onderwerpen als stigma, zelfstigma en herstel zijn vaste thema's die terugkeren binnen de sessies van het Anti Stigma Café.

Voor hulpverleners, cliënten, naastbetrokkenen en overige geïnteresseerden zal door Carolina Sissingh en Jeroen Kloet (beiden psychiater) een lezing gehouden worden over openheid rondom psychische kwetsbaarheid.
Na de pauze volgen twee interviews, met respectievelijk een cliënt en een hulpverlener die zelf kampt met een psychische kwetsbaarheid.  Deze interviews verlopen via het format van College Tour, waarbij het publiek uitgenodigd wordt om vragen te stellen of in gesprek te gaan met de geïnterviewde.

Voor meer info onderstaande flyer en de website.


Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.