Nieuws

Nieuwsberichten

Recent nieuws

 • Mooi item over Centrum FAMEUS in uitzending 'Samen Sterk' van SBS6 op 10 juni

  Op zaterdag 10 juni was Centrum FAMEUS (Centrum voor Herstel, Ontwikkeling en Ontplooiing) een van de items in het SBS6-programma 'Samen Sterk'. In dit tv-zorgmagazine worden praktijkvoorbeelden getoond van hoe cliënt en zorgverlener samen sterk kunnen staan.
  meer..

  Geplaatst: 12-06-2017

 • Danielle Volker wint Burgerpenning 2017 van de NVAB voor haar proefschrift over een blended ehealth interventie voor ziekteverzuim bij psychische klachten

  Danielle Volker promoveerde 30 september 2016 aan de Universiteit van Tilburg op haar proefschrift ‘Return To Work in employees with common mental disorders: A blended e- health intervention trial.’ Op 9 juni verkoos de Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (NVAB) dit proefschrift tot winnaar van de Burgerpenning. De Burgerpenning is een tweejaarlijkse prijs voor de beste wetenschappelijke publicatie op het gebied van de arbeids- en bedrijfsgeneeskunde door een Nederlandse auteur. meer..

  Geplaatst: 9-06-2017

 • Nieuwe Brabant Academie vergroot psychiatrische kennis in de regio

  Er zit beweging in de Brabantse geestelijke gezondheidszorg. Psychiaters en verpleegkundigen laten zich al langer zien in de maatschappij. Maar nu treden ook de opleiders en onderzoekers naar buiten. Vanaf juli starten zij de Brabant Academie: een netwerk dat over de muren van de eigen instellingen heen kennis over de psychiatrie deelt. De eigen cliënten en medewerkers profiteren daar van. En in de toekomst ook Brabanders met psychiatrische problemen die nu niet herkend worden. meer..

  Geplaatst: 30-05-2017

 • Samen werken aan werk West-Brabant

  Woensdag 24 mei 2017 hebben GGz Breburg, GGZ Westelijk Noord-Brabant, het UWV en de Gemeente Breda gezamenlijk de subsidieaanvraag ondertekend met als doel om de arbeidsparticipatie van mensen met een psychische aandoening te bevorderen. Voor de regio West-Brabant is een subsidie beschikbaar van € 90.000. meer..

  Geplaatst: 30-05-2017

En verder...

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.