Folders - huisartsen en verwijzers

Folders

Huisartsen en Verwijzers

1 plus 1 is 3 bij Dubbele diagnose

Nadat in 2004 de eerste stappen werden gezet in de samenwerking tussen Novadic-Kentron en (de voorgangers van) GGz Breburg voor de behandeling van cliënten met psychiatrische en verslavingsproblematiek is de VOF Dubbele Diagnose nu niet meer weg te denken.

Download document (PDF - 0,47 MB)  | rubriek: Huisartsen en Verwijzers

Onderzoek, diagnostiek en behandeling bij: Verklaarde- en onverklaarde lichamelijke klachten gecombineerd met psychische klachten

Door middel van deze folder willen wij u, de verwijzer, informeren over onze organisatie, het Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid (CLGG).
Wij bieden advies en behandeling aan mensen die één of meerdere lichamelijke klachten hebben. Dit kunnen klachten zijn die, na gedegen en voldoende lichamelijk onderzoek, niet of onvoldoende medisch verklaard kunnen worden. Het kunnen echter ook klachten zijn die wel verklaard zijn maar waarbij eerdere behandeling nog onvoldoende resultaat heeft bereikt.

Download document (PDF - 0,14 MB)  | rubriek: Huisartsen en Verwijzers

Onverklaarde klachten, wat doe je ermee?

Elke huisarts ziet cliënten met lichamelijke klachten waarvoor geen aantoonbare somatische of psychische oorzaak te vinden is. Wat kunnen we als GGz Breburg deze huisarts en deze cliënten bieden?

Download document (PDF - 0,13 MB)  | rubriek: Huisartsen en Verwijzers

Patiënten Gezondheidsvragenlijst

Deze vragenlijst draagt er in belangrijke mate aan bij u de best mogelijke gezondheidszorg te kunnen leveren.
Uw antwoorden helpen ons eventuele problemen te begrijpen.

Download document (PDF - 25 KB)  | rubriek: Huisartsen en Verwijzers

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.